Perler til smykkefremstilling- Se det store udvalg

Oprettet d.

Perler til smykkefremstilling- Se det store udvalg


Når du laver dine egen smykker, er der rigtig mange muligheder når du skal vælge materialerne. Til smykker der skal se lidt mere eksklusive ud kan vi anbefale perler i guld eller sølv. Så er det faktisk muligt selv at lave smykker, som du ser dem i forretningerne. De flotte perler kan både bruges til armbånd, halskæder og øreringe.

Dekorationsperlerne fås i mange forskellige udformninger. Specielt netkuglerne i tibetansk sølv passer rigtig godt til lædersmykker. De giver et råt look på en feminin måde. Det er også muligt at bruge dem til et par øreringe, der passer til. De står i rigtig god kontrast til forårets pastelfarver.

Hvis du er mere til det traditionelle, kan du finde et stort udvalg i perler i sterlingsølv. Sølvperlerne er meget mere end almindelige runde perler. De er lavet i mange forskellige former, så du kan få lige præcis de smykker, som du drømmer om. Lageret er lige blevet fyld op med de nye perler formet som blandt andet hjerter, stjerner og fjer og ikke mindst de søde små peace tegn.

 Sølvperler til armbånd

Vi har et stort udvalg i forsølvede og sølvfarvede perler, der er gode specielt til knyttede armbånd. De fås i forskellige størrelser og også med simili eller krystaller, hvis du vil lave et specielt armbånd. Her på siden kan du finde video guides til, hvordan du knytter de smarte armbånd selv. Det er muligt at lave dem alt fra en til mange perler. Det er også muligt at kombinere perlerne, så du kan lave et helt unikt armbånd.

8076

Hvis du er mere til oxyderet, også kaldet sort sølv, så er det faktisk muligt at lave selv. Her på siden kan du finde oxyderings væske, så du hjemme kan sætte det særlige præg på dine sølvsmykker. Du kan også vælge oxydering af dine vare, når du bestiller dem her på siden, så gør vi det for dig. Det giver et lidt mere råt look og er også meget populært til smykker til mænd.

 

Opbevaring af sølvperler

Sterling sølv er en metallegering, der ved den rigtige behandling kan holde en livstid. Men sølvsmykker påvirkes dagligt, så det er svært at undgå, at det med tiden bliver plettet. Lad derfor være med at have dine smykker på i svømmehallen, da klor fremskynder processen. Sølvrens og en blød klud kan dog som oftest udbedre skaderne.

 

Når du skal opbevare dine sølvperler og smykker, bør du undgå smykkeskrin af træ. Træet naturlige dampe og olier vil gøre sølvet mørkt. Vi anbefaler at opbevare perlerne i plastik beholdere, så det undgår påvirkning fra andre stoffer. Man kan vælge at opbevare et lille stykke kridt sammen med perlerne, da det vil opsuge de urenheder, der er i luften.

 

Guldperler til smykker

De fleste er enten til guld eller sølv. Derfor har vi også et stort udvalg i perler i forgyldt sølv eller messing. Du finder rigtig mange forskellige stardust perler her på siden, da det er det helt store her i 2013. De laserbehandlede perler har et helt specielt look, der har gjort dem rigtig populære. De kan bruges både til armbånd, halskæder og øreringe.

Du kan også finde de små forgyldte kugler, som er ideelle til lange perlekæder i det eksklusive guldlook. Du kan sætte dit helt eget personlige præg på halskæden, ved at finde et vedhæng, der passer til din stil. Det kan være en lille Buddha figur eller måske et lille hjerte.

12952

Til de enkle læderarmbånd, som efterhånden sidder på alle teenageres håndled, har vi flere forgyldte perler. Ikke kun de traditionelle runde perler, men også blandt andet hjerter og stjerner. Det er både nemt og billigt at glæde sin teenagedatter med et nyt armbånd. En lædersnor og en enkelt perle, så er det faktisk færdigt.

Hvis du ønske at bevæge dig væk fra gul og sølv perler, er der også mange muligheder inden for både træperler, til back to nature smykker og de søde glasperler med mange forskellige motiver.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar